KYLIX
s o l u t i o n s
Feedback Trafic Clienti - pentru curs SEO

De ce solutia noastra de vizualizare trafic clienti website?

Un website fara feedback este de cele mai multe ori inutil. Indiferent daca este vorba de un site de prezentare sau un site prin care sa vand diferite servicii/produse, optimizarea pentru motoarele de cautare (SEO) nu se poate face in mod eficient fara informatii complexe referitoare la vizitatorii acestuia.

Diferitele programe de statistici disponibile (google analytics, awstats etc.) din motive de asigurarea confidentialitatii etc. nu ofera informatii complete( de ex:fiecare ip ce cuvinte cheie a folosit pentru a ajunge la siteul dvs., ce a facut exact pe site etc)

O prezentare pe scurt a solutiei noastre de monitorizare trafic site/ vizitatori:

Puteti avea unul sau mai multe siteuri pe care doriti sa le monitorizati. Astfel, din casuta `Domeniul curent` alegeti websiteul la care doriti sa vizualizati statisticile.

Alaturi se poate selecta perioada dorita

Pe butonul de `Sumar trafic` avem o imagine de ansamblu al numarului total de vizite, vizite noi(IP-uri care nu au mai venit pana acum), si IP-uri care ne reviziteaza siteul. Evident, este ideal ca acestea sa fie pe un trend crescator, in fiecare luna numarul vizitelor sa creasca.

Butonul `Statistici pagini` ne arata diferite statistici despre paginile siteului nostru. Astfel in prima parte putem vedea `popularitatea` (cele mai vizitate pagini).
"/" inseamna pagina de start a siteului, care se mai numeste si index page sau home page. Observam ca in acest exemplu ea a fost cea mai vizitata, apoi pagina de `recuperare parole online`. Pe locul 3 se afla pagina de recuperare date.

`Paginile de iesire` sunt paginile de pe care se paraseste siteul. Ele trebuie analizate cu atentie pentru a le face cat mai `atractive`. Daca clientul a parasit websiteul de pe acea pagina probabil ca nu a gasit ce sa asteptat.

`Paginile de intrare` in general sunt paginile pe care se intra in site. Acestea sunt probabil pagini destul de bine optimizate pentru `nisa de cuvinte` stabilita, iar clientii le gasesc cu usurinta in motorul de cautare. La `IP-uri clienti` avem o statistica detaliata pentru cuvintele exacte cautate `keywords` care au generat vizitarea paginilor respective.

In continuare, avem lista cronologica a activitatii pe site. Pentru fiecare IP(client) care a ajuns pe site, se afiseaza locatia, cate vizite a facut pe site, cate pagini a vizualizat, la ce data/ora s-a facut ultima vizita si foarte important, cuvintele cheie cu care a facut cautarea in motorul de cautare(google,bing,yahoo etc.)

In stanga, dand click pe IP, acesta se expandeaza si putem vedea intreaga activitate a clientului pe site. Ce pagini a vizualizat si cat a stat pe fiecare pagina in parte. Apasand pe `Tag` putem atribui un nume/eticheta unui anumit IP.

Pe urmatorul buton `Refereri` avem o lista de pagini din interiorul siteului sau pagini externe, de pe care s-a ajuns la noi pe site. Este un loc de unde putem vedea ce siteuri ne ajuta in acest moment sa crestem traficul.


Urmeaza lista completa a cuvintelor cheie si frecventa lor.

Pe butonul `Browsers` avem statistici referitoare la `botii` motoarelor de cautare, si ce este important care a fost data ultimei vizite. In functie de aceasta putem stabili frecventa cu care acestea dorim sa ne viziteze.

Butonul `Show raw data` ne arata exact cum sa identificat botul la vizita. Observam in exemplu botii de la yahoo si google(Googlebot respectiv Yahoo Slurp). De asemenea avem o reprezentare statistica a vizitelor sub forma de grafic `pie`.


In continuare avem statistici referitoare la browserul folosit de clienti si sistemul de operare al acestora. In functie de aceasta putem face modificari in codul paginii pentru a optimiza pagina pentru browserele cele mai populare.

Pe butonul `Popularitate poze` avem pozele care au generat cel mai mult trafic, venind din motoare de cautare imagini gen `google images`.

Clientii nostri beneficiaza de un curs gratuit de SEO si o documentatie in format pdf cu ajutorul careia pot opera modificari in continutul siteului pentru optimizarea acestuia.

Modulul nostru de statistici poate fi inclus pe orice site deja existent sau pe un site nou care se construieste acum. Daca doriti acest lucru puteti sa ne contactati aici

 • Promotie service IT Bucuresti
 • Alte oferte service IT Bucuresti
 • Recuperare parole
 • Recuperare parola word
 • Recuperare parola word
 • Recuperare parola excel
 • Recuperare parola rar
 • Recuperare parola zip
 • Recuperare parola access
 • Recuperare date

 • Adrese utile
 • Termeni si conditii
 • A.N.P.C